PLANCHAA

PLANCHAA Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 668 beoordelingen
6 apr 2021 om 9:22 Ik blijf het toch zeggen . geweldig eten voor een goede prijs
5 apr 2021 om 20:29 TOP
3 apr 2021 om 13:47 Ik kan wel een hele review gaan schrijven over hoe goed het eten en de service wel niet is, maar je moet jezelf echt een keer verwennen en hier gaan eten. Prijs/kwaliteit is echt super! Altijd heerlijk eten en vriendelijke mensen
2 apr 2021 om 8:39 Gisteren denk ik voor de 100ste keer besteld: uitstekend weer! Mijn gehemelte zelfs verbrand zo warm was het eten. Super relaxed dat jullie de opmerkingen zo goed lezen en niet aanbellen als de baby slaapt. Ga zo door tijgers!
1 apr 2021 om 19:29 Er stond op thuisbezorgd dat het 40 min bezorgtijd was maar ik heb 70 min gewacht op mijn bestelling. Had er als opmerking bij gezet voor 6 uur friet te koud burger lauw ff niet meer bestellen hier jammer hoor
1 apr 2021 om 10:24 Ik was bij het strand cattenbroek En de bezorger kwam aan en stopte voor een groep jongens voordat die bij mij kwam. Ons eten werd eruit gehaald en er werd mee gezwaait De bezorger ontkende dat er mee werd gezwaait en was ongeïnteresseerd. Eten was goed
31 mrt 2021 om 20:14 Kwa bezorgtijd .duurde het nu best lang.maar kwa smaak was het eten weer super .alleen de Bezorger die had denk ik een klapper over de drempel gemaakt.bjj 1 patat lag de sous in de bak .en bij 1 hamburger lag de sous en inhoud er naast.
31 mrt 2021 om 7:04 Eten was weer heerlijk en eerder dan verwacht.
30 mrt 2021 om 23:09 Zoals altijd perfect !
30 mrt 2021 om 21:59 Het was lekker warm en zeer smakelijk. Zoals vewacht.
28 mrt 2021 om 20:27 Gewoon goed
28 mrt 2021 om 19:29 De verhouding tussen prijs en kwaliteit is super. Goeie ervaring gehad en heerlijk gegeten.